Cauta:
Firme Inscrise
Ordonare alfabetica
Producatori Lemn
Exportatori Lemn
Importatori Lemn
Furnizori de Servicii
Toate firmele membre
Piata Lemnului
Oferte Vanzare Lemn
Oferte Cumparare Lemn
Oferte Servicii Lemn
Toate Ofertele
Trimite Oferta Gratuit !
Produse din Lemn
Cherestea
Busteni
Furnir
Parchet
Paneluri
Paleti
Panouri
Placaje
Podele Laminate
Placi Innobilate
PAL
PFL, MDF
Semifabricate din Lemn
Case din Lemn
Mobilier
Usi
Scaune
Scari
Accesorii Mobila
Utilaje Prelucrare Lemn
Jucarii din Lemn
Hartie, Cartoane
Adezivi
Protectie Lemn
Servicii Lemn
Prelucrare
Transport
Intermediere
Consultanta
Finantare
Info Site
Contactati-ne
Publicitate
Legislatie
Conditii generale


BoardGames BLOG


Client ID: 
Password: 
   Membri inscrisi : 4775
         din : 146 de tari

1. Definire

Aceasta intelegere stipuleaza termeni si conditiile prin care TimberMarket.ro furnizeaza servicii unui grup de clienti denumiti Membrii.

Se interzice folosirea informatiei din acest site fara acordul scris al TimberMarket.ro
Se interzice folosirea in cadrul textului continut de oferta, a oricaror date care ar duce la identificarea ofertantului, fara acordul prealabil al TimberMarket.ro. In caz contrar TimberMarket.ro isi rezerva dreptul de anulare a acestor date, sau de anulare a ofertei, dupa caz.

TimberMarket.ro nu raspunde de valabilitatea, veridicitatea si corectitudinea textului care este continut in oferta. Intreaga responsabilitate asupra ofertelor revine asupra ofertantilor.

Accesul complet la serviciile de B2B ale portalului TimberMarket.ro se va face pe baza unui abonament functie de dorinta clientului.

Accesul si utilizarea seviciilor, site-ului si pietii TimberMarket.ro sunt subiectul termenilor si conditiilor stipulate in aceste Conditii Generale.

Prin utilizarea si accesarea serviciilor TimberMarket.ro , membrii accepta, fara conditii, toti termeni si conditiile cuprinse in Conditii Generale.

2. Conditii de acces


Piata este deschisa pentru companii sau organizatii care se inregistreaza ca membri TimberMarket.ro

Pentru a deveni membru trebuie completat formularul online aflat la rubrica din dreapta sus (inscrieti-va) sau prin completarea formularului de inregistratre trimis de timbermarket.ro fie de reprezentantul acreditat al acestuia.

TimberMarket isi rezerva dreptul de a refuza orice inregistrare conform deciziei sale. Daca TimberMarket accepta inregistrarea ca membru, cel inregistrat va putea opta pentru plata unui abonament, devenind astfel membru platitor cu acces complet la facilitatile portalului, pe perioada specificata in contractul de abonare.

Piata este accesata printr-un username si o parola furnizata de TimberMarket.ro .TimberMarket.ro va pastra username-ul si parola confidentiale si nu le va face cunoscute altei parti. Membrii vor trebui sa nu divulge username-ul si parola altor persoane. User name-ul si parola sunt personale si nu pot fi transferate catre alti membri. Membrii poarta intreaga raspundere pentru folosirea acestora (username-ului si parolei), chiar daca acest lucru nu este autorizat, sau facut fara stirea acestora.

3. Servicii furnizate de TimberMarket.ro


3.1. Accesul la Directorul de Membri si la Piata de oferte comerciale
TimberMarket.ro furnizeaza Membrilor o platforma (Piata) , prin care acestia pot vinde sau cumpara produse din lemn si utilaje pentru prelucrarea lemnului, sau oferi servicii pe piata lemnului.


3.2. Servicii de Publicitate si Marketing
Abonatii pot folosi serviciile de publicitate si de marketing in concordanta cu tipul abonamentului la care a subscris.

3.3. Bannere publicitare
Abonatii care au in cadrul abonamentului prevazut bannerul pot avea un banner publicitar pe TimberMarket.ro in conformitate cu durata si conditiile descrise in tarifele publicate. Fisierele vor trebui sa corespunda cu specificatioile tehnice ale formatului, a numarului de pixeli si a marimii acestuia specificate de TimberMarket.ro.

4. Traduceri


Informatiile pentru cartea de vizita electronica, bannere vor trebui furnizate de catre abonat in una din limbile folosite pe TimberMarket.ro
TimberMarket.ro o va publica in ficare limba disponibila pe portal. Daca abonatul va furniza informatia numai intr-o singura limba , acelasi material va fi afisat si in celelalte limbi disponibile pe portal.. TimberMarket nu va traduce fara sa verifice exactitatea traducerii acestor informatii furnizate de abonat.
Ofertele introduse de abonati vor fi traduse de catre TimberMarket si vor fi afisate in toate limbile disponibile pe portal.TimberMarket va incerca sa traduca in conformitate cu uzantele industriei lemnului, dar nu are nici o obligatie in ceea ce priveste rezultatul.

5. Confidentialitate


TimberMarket.ro intelege sa pastreze orice informatie pe care Membrii o transmit pe portal cu grija maxima.
Informatiile colectate din formularele de inregistrare sau formularele de descriere a ofertelor pot fi folosite in anumite cazuri pentru scopuri de marketing , in mod uzual ele fiind transmise si altor firme sau persoane interesate de industria lemnului.
TimberMarket isi rezerva dreptul de a nu dezvalui identitatea unei oferte comerciale decat celor care au dreptul la acesta.

6. Responsabilitati


TimberMarket.ro nu este raspunzatoar pentru pagubele suferite de membri, rezultate din activitatea celorlalti membri (informatii eronate, neindeplinirea contractelor, etc.)
TimberMarket nu va fi raspunzator pentru intarzieri,slaba functionare a seviciului Piata si nu va fi raspunzator pentru evenimente ce tin de forta majora sau de evenimente exceptionale care sunt capabile sa afecteze performantele, precum grevele, inundatiile, probleme de telecomunicatii sau interferenta unor virusi de calculator sau orice alt eveniment cauzat de o alta parte.
TimberMarket.ro nu este raspunzator pentru folosirea necorespunzatoare de catre membri a serviciilor portalului.


7. Trimitere si incheiere abonament

Abonamentele se incheie pe perioada determinata conform conditiilor de abonare iar pentru reinoirea abonamentului, abonatul trebuie sa anunte cu 30 de zile inainte de reinnoirea abonamentului. Pentru incheierea abonamentului, abonatul poate sa trimita un simplu e-mail.

8. Dispozitii finale

TimberMarket isi rezerva dreptul de a modifica oricand Conditiile Generale prin publicarea de noi termeni care se vor aplica automat odata cu publicarea lor pe site. Folosirea in continuare a portalului de catre membri, dupa aceasta publicare implica acceptarea de catre membrii a noilor conditii impuse.


Home | Beneficii| Contact | Site map | Instructiuni | Publicitate
Copyright 2003 GCC SRL. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Eurodata Serv SRL.